Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Tapahtuma: J-SP Klippi'18 sisuleiri
Ajankohta: 05.10.2018 - 07.10.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 26.09.2018
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Lieksan kristillinen opisto
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

KLIPPI’18

Kamera … Valmiina … Käy!

Tervetuloa Sisuleirille Lieksan Kylänlahteen!

Leirillä tutustutaan medioiden maailmaan: esiinnytään, kuvataan ja työstetään kuvattua sekä harjoitetaan kädentaitoja partiomaisen ohjelman lomassa – unohtamatta mukavaa yhdessä oloa uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa!

Sisuleirille ovat tervetulleita kaikki Järvi-Suomen Partiolaisten sisupartiolaiset johtajineen ja avustajineen. Leirille ovat tervetulleita myös tulevat partiolaiset ja partiosta kiinnostuneet. Vinkkaa siis leiristä sisukaverillesi tai kutsu hänet mukaasi leirille!

Leiri järjestetään Lieksan kristillisellä opistolla Kylänlahdessa 5.- 7.10.2018. Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

Leirimaksut ovat 35€/partiolainen, 40€/ei-vielä-partiolainen, 20€/huoltaja. Leiriläisten henkilökohtaiset avustajat osallistuvat leirille ilmaiseksi. Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut sekä bussikuljetuksen reitillä Jyväskylä-Kuopio-Lieksa. Leirimaksu laskutetaan lippukunnittain. Partion jäsenmaksu 2018 tulee olla maksettuna ennen leiriä ja uudet sisupartiolaiset tulee syöttää Kuksaan ennenilmoittautumista.

Leirille ilmoittaudutaan palauttamalla alla oleva ilmoittautumislomake omalle johtajalle viimeistään ke 15.9. Oma johtaja ilmoittaa leiriläiset kootusti Kuksaan 20.9.2018 mennessä.

Leiriläisille lähetetään leirikirje ennen leirin alkua. Kirjeestä löydät muun muassa varusteluettelon ja ajo-ohjeet.

Leirin johtajina ovat Merja Vartiainen ja Kaarina Kekkonen Pielisen Partiolaisista. Lisätietoja leiristä saa Merjalta puh. 050 527 4047, merjaellen@gmail.com

Liitteet: