Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: Uusimaa & Päpa - Luotsikoulutus
Ajankohta: 14.11.2020 - 14.11.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 01.11.2020
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Partioasema, Helsinki
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:
Onko lippukunnassanne jo luotseja tukemassa tarpoja-, samoaja- ja vaeltajatoimintaa?
Luotsi ei ole vartionjohtaja, vaan henkilö joka ohjaa nuoren kasvua ja toimintaa partio-ohjelman mukaan. Luotsi tuntee luotsattavansa ja toimii turvallisena aikuisena taustalla.
Lippukunnan luotsitoiminnan ensimmäinen askel on Luotsikoulutus.Koulutuksesta saat eväitä, tietoja ja taitoja tarpojien, samoajien tai vaeltajien luotsina toimimiseen. Tarjolla valoa luotsin pimeisiin hetkiin ja asiaa – ei vain majakoista, varustepaketeista ja vaelluskartoista – vaan etenkin siitä, kuinka luotsi luovii tehtävässään tukiessaan vartionjohtajia kolmessa vanhimmassa ikäkaudessa.
Luotsikoulutus antaa valmiuksia ohjata 12–22-vuotiaita nuoria ja näiden ryhmien vertaisjohtajia. Se on tarkoitettu tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaluotseille sekä ikäkausivastaaville tai ohjelmajohtajille, mutta mukaan voivat tulla kaikki nuorten tukemisesta kiinnostuneet partiojohtajat. Koulutuksessa saat valmiuksia tukea nuoria vertaisjohtajia suunnittelemaan ja johtamaan partiomaista toimintaa, opit ymmärtämään nuoren kehitysvaiheita ja saat käytännön vinkkejä erilaisten nuorten kanssa toimimiseen.
Esitietovaatimuksena on partiojohtajan peruskoulutus - jos et ole vielä käynyt pj-kurssia, ilmoittauduthan ensin sille!


Osallistumismaksu: 20€ (maksajana lippukunta)
Ilmoittaudu viimeistään: 1.11.
Lisätietoja: piiritoimisto uusimaa@partio.fi, 050 446 0058


Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 Uudenmaan partiopiirin tapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.