Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: Uusimaa & PäPa Samoaja 24h
Ajankohta: 05.11.2022 - 06.11.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 23.10.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kesärinne, Tuusula
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:
Samoaja 24h tarjoaa juuri sitä, mitä samoajat tarvitsevat: hauskanpitoa, syvällisiä keskusteluja, uusia ystäviä ja läpi yön kestävät bileet.  Tapahtuman tarkoituksena on valvoa koko yö mielenkiintoisen tekemisen ja hauskojen juttujen parissa sekä nauraa ja tanssia neonvalojen välkkeessä.

Sänkymajoitus tapahtumaan on täynnä. Voit ilmoittautua mukaan, mutta varaudu ottamaan (ilmatäytteinen) makuualusta mukaan ja nukkumaan lattialla.

Samoaja24h offers exactly what Explorers need: fun, in-depth conversations, new friends and an all-night party. The purpose of the event is to control the whole night with interesting things to do and fun stuff, as well as laughing and dancing in the flicker of neon lights.   

Ilmoittaudu viimeistään: 23.10.2022. Tapahtuma on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle.

Osallistumismaksu: 35 €

Lisätietoja: Jony Martin, jony.martin@partio.fi; uusimaa@partio.fi/0504460057 (ilmoittautumisasiat)

Tapahtumassa on käytössä Helppo tulla -tunnus. Tapahtumassa toteutuvat tunnuksen osat: Hyvä olla, Ruoka, Raha, Hygienia, Lääkitys, Kieli ja Ohjelma.

Huomioitavaa:

- Ruokavaliot huomioidaan eikä niistä tehdä numeroa ja allergiat otetaan huomioon sekä toimitaan niiden velvoittamalla tavalla 
- Tapahtumassa käytetty kieli ja viestintä on ymmärrettävää myös heille, jotka eivät tunne partioslangia ja osallistuja voi ottaa viittoma- tai muun kielen tulkin mukaan.
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.