Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt ry
Tapahtuma: Korpi'23
Ajankohta: 29.06.2023 - 02.07.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 01.04.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
06.04.2023 - 21.05.2023
Paikka: Korpirauha, Siuntio
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt lippukuntaleirille Korpi’23.

Jälki-ilmoittautuminen päättyy 16.4.2023 klo 23.59. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan puitteissa. Kesätyötakuu.

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja.  Huoltaja, olethan kirjautuneena huoltajatunnuksillasi. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa, ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. 

Valitse alasvetovalikosta ilmoitettavaksi henkilöksi partiolainen, jotta et vahingossa ilmoita itseäsi leirille. 

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. 

Henkilötiedot. Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessa annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus sekä johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa täältä https://www.partio.fi/suomen-partiolaiset/tietoa-meista/henkilotietojen-kasittely/

Liitteet: